Sărbătoarea Floriilor și a Paștelui se apropie și așa cum facem de 9 ani, in cele 25 ediții ale Festivalului de Artă Tradițională Meșteșugărească, promovam adevăratele produse realizate manual, de meșteri iscusiți, de creatori handmade, de creatori de moda, bijutieri și producători.
Fie că vorbim de artă artizanala sau suveniruri, bijuterii create cu multa migală cu pietre semiprețioase, aur și argint, coliere uriașe la moda, haine și accesorii vintage și pictate manual, cristale și accesorii, produse cosmetice bio, lavanda și decortaiuni de casa, jucării dar și delicii artizanale pentru masa de Paste. Cei care sărbătoresc Paștele Catolic, vor putea achiziționa prăjituri de casă, cozonaci, pasca și alte delicatese.
Dacă vrei să participi în calitate de expozant, te poți înscrie pe urbanweekendbazar@gmail.com sau accesând linkul următor👎
https://www.povestilapachet.ro/inscrie-te-la-targ/
Echipa Urban Weekend Bazar 

Avem placerea sa te invitam alaturi de noi, intr o incursiune intr-un Shopping Urban de calitate!
Am pregatit un festival de primavara, cu expozanti de calitate , care iti va putea aduce beneficii in bussiness, fie clienti fie colaboratori, iar vizitatorii vor putea achiziționa produse și pachete de servicii la preturi reduse.
 
SPRING FEST care se va desfășura în perioada  26-27 MARTIE, la Sala Dalles din  București,  încearcă prin misiunea sa ,să îmbunătățească stiluri de viață, să ajute la dezvoltarea spirituală și să ofere o mai bună stare de bine tuturor celor care îi trec pragul. 
☘️🌷💐💖🎀🎁
SPRING FEST cuprinde peste 30  de expozanţi ce oferă produse şi servicii de înaltă calitatesi speram sa aduca o multime de vizitatori.
 
Expoziţie cu vânzare : 
 producători şi comercianţi, liberi profesionişti,artizani, creatori handmade, 
 
Produse BIO
 
Alimente și produse raw- vegane, vegetariene, vegane
 
Cosmetice, dermato-cosmetice, parfumuri
 
Artă decorativă
 
Bijuterii şi creatii handmade
 
Artizani și apicultori
 
Produse bio si raw vegane
 
Decoratiuni de casa si gradina
 
Cosmetice bio si produse din lavanda
 
Lumanari decorative
 
Cadouri
 
Suveniruri
 
Pentru oferte și detalii va așteptăm să ne scrieți.
 
Alte detalii le putem discuta pe hello@povestilapachet.ro
 
Și whatsapp 0748.19.88.88
 
🛍️🛍️🛍️🛍️🎁🎁🎁🎀🎀🎀
Înscrierile se fac pe următorul 
link