White Lily

    Povestea noastra…..

   “A fost odata ca niciodata”…..nu-i asa? Pentru ca asta e formula de inceput a tuturor povestilor si cum toate povestile incep cu multi ani in urma, ei bine, se pare ca si povestea noastra isi are radacinile bine infipte in trecutul indepartat al copilariei mele, in padurile si poienile pe care obisnuiam sa le cutreier cu familia sau cu prietenii, cand am mai crescut si mergeam sa exploram.

Nu stiu exact de unde a inceput atractia fata de plante si de puterile lor tamaduitoare, dar imi amintesc cum, de fiecare data, mergand in padure si gasind diverse, imi intrebam insotitorii: “ Dar, asta, cum se numeste? Iiiimmm si la ce se foloseste?” Au fost plante a caror denumire o uitam imediat, dar altele imi ramaneau intiparite in minte si in suflet prin forma lor, prin colorit sau prin parfumul degajat! Tin minte ca mi se parea fascinant cum o frunza de patlagina pusa pe rana, ajuta la vindecarea rapida a ei, cum florile de stevie erau bune pentru stomac,  galbenelele puse in ulei la macerat ajutau la cicatrizarea ranilor, cimbrisorul cu parfumul lui caracteristic ajuta la calmarea tusei sau cum florile de soc dadeau cel mai bun suc pe care il gustasem vreodata (socata).

Adunam ciuperci si veneam incantata cu sacosa plina acasa. Nu conta ca mama imi arunca jumatate din ele pentru ca nu erau comestibile, eu eram incantata de “comoara” gasita!

Anii au trecut, iar cand s-au nascut copiii nostri, am cautat variante cat mai naturale pentru alimentatia lor, pentru igiena corporala, pentru tot ceea ce intra in contact cu ei.

Descoperisem deja sapunurile naturale si eram tare incantata de ele, de efectul lor pe piele, de parfumul lor, incat, la indrumarea unei colege de breasla, in 2017, in urma unei perioade indelungate de studiu temeinic si de aprofundare, de participare la workshopuri si cursuri acreditate, am inceput si eu sa le manufacturez.

Primul sapun a fost o reusita totala, desi recunosc ca am avut mari emotii! Tin minte ca am pastrat cateva bucati din el vreo 3 ani in dulap, dupa care m-am indurat sa le folosesc! De atunci am devenit dependenti de sapunul solid, natural!

Am trecut apoi mai departe la geluri de dus si sampoane, creme, unguente, balsamuri de par si buze, scrub-uri, etc. La inceput, am folosit retetele de pe site-urile de specialitate, pentru ca mai tarziu, in baza cunostintele dobandite, sa imi creez propriile retete!

Pentru mine, manufacturarea produselor cosmetice a devenit mai mult decat o pasiune sau un job! Reprezinta acel e-motion ( emotie) care te face sa te ridici din pat dimineata inainte de a suna ceasul, te face sa vezi soarele din spatele norilor, te face sa uiti de micul dejun si sa pleci spre atelier vibrand la gandul ca in acea zi vei mai aduce un strop de sanatate, de bucurie, de mireasma si prospetime a unei zile de primavara in vietile celor care comanda produsele noastre! A devenit un stil de viata adanc inradacinat in viata mea si a familiei mele!

White Lily

ssfa-36
ssfa-157
ssfa-22
ssfa-142
ssfa-96
ssfa-97
ssfa-96
ssfa-105
ssfa-85
ssfa-45
ssfa-146
ssfa-90
ssfa-56
ssfa-77
ssfa-97
ssfa-142
ssfa-72
ssfa-17
ssfa-270
ssfa-316
ssfa-18
ssfa-216
ssfa-265
ssfa-5
ssfa-42
ssfa-171
ssfa-176
ssfa-151
ssfa-36 ssfa-157 ssfa-22 ssfa-142 ssfa-96 ssfa-97 ssfa-96 ssfa-105 ssfa-85 ssfa-45 ssfa-146 ssfa-90 ssfa-56 ssfa-77 ssfa-97 ssfa-142 ssfa-72 ssfa-17 ssfa-270 ssfa-316 ssfa-18 ssfa-216 ssfa-265 ssfa-5 ssfa-42 ssfa-171 ssfa-176 ssfa-151

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *